Woem for Businesses

Het doel van de herinrichting was aan te sluiten bij het nieuwe doelpubliek voor Woem, van particulieren tot bedrijven, en de belangrijkste voordelen van welzijnsprogramma's voor bedrijven voor zowel werkgevers als werknemers te laten zien.

PROJECTDATUM

September 2021 - duur 5 dagen

KLANT

Angela Boeree - founder at Woem Health

PROJECTREIKWIJDTE

- Volledig herontwerp van de site
- Herziene site map
- vereenvoudigde navigatie
- Copywriting
- UX schrijven- UX schrijven

GEREEDSCHAP EN ACTIVA

- Wordpress + Elementor
- Memberpress + Memberpress Courses
- Bookly appointments
-Illustraties: Upstream by Craftwork

Homepage
product description
About
Courses

Startpagina

We behielden de originele kleurstelling en typografie van de oorspronkelijke Woem-website. We kozen voor illustraties in plaats van foto's en vereenvoudigden het design om de informatie duidelijker en begrijpelijker te maken. De copy werd herwerkt om aan te sluiten bij de nieuwe doelgroep.

Product description page

We hebben ook de informatiearchitectuur en de navigatie vereenvoudigd door het aantal pagina's terug te brengen tot drie. Het is nu eenvoudiger om door de website te navigeren en relevante informatie te vinden.

About

Tot slot hebben we de toon van de about-pagina veranderd om deze vriendelijker te maken en een gevoel van nabijheid met de gebruiker te creëren.

Courses

We finally changed the tone of the about page to make it feel friendlier and create a sense of proximity with the user.
Zie de website
Wij brengen WordPress websites naar het volgende niveau. Werk met ons samen en ga voor een webervaring die het leven van uw klanten vereenvoudigt en uw bedrijf doet groeien.

LEGAL

Terms and conditionsPrivacy
BTW: NL003553328B51
KvK : 81326408
© Copyright 2021 - Ramaje Studio - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram